Inloopdag: Rondwandeling Arolla – Cab de la Tza

zaterdag 28 augustus 2010P8280017
Rondwandeling Hotel de la Tza – Cab de la Tsa
4 uur
8,5 km
+850m  -850m

Om alvast een beetje ingelopen en geaclimatiseerd te zijn kozen we ervoor deze dag een niet al te langeP8280002 ronswandeling vanaf ons Hotel  te gaan maken. Het weer was ook niet al te best; al hadden we het geluk dat het vooral tijdens de lunch in de hut hard regende.

Vanaf het hotel de la Tza (001) liepen we stroomafwaarts. Even na het bruggetje over rivier overgestoken te zijn liep er een paadje rechts omhoog, waar wij dus rechts af gingen (002). Hoewel we liepen eerst een paar honderd meter te ver door,P8280003 dit is dus ook gelogd in de track. Maar als je te ver bent zie je vanzelf de grote rotsen met in rode letters erop dat je terug moet. Toen ging het door het bos steil omhoog, totdat de bomen ophielden het het pad geleidelijk omhoog kronkelde. Na het laatste stukje over grote rotsen gestapt te zijn bereikten we de hut Cab de la Tza (003), alwaar de soep ons goed smaakte.

De terugweg was erg makkelijk te vinden (rood-witte markering) en bracht ons net onder Arolla.  We zijn toen ook maar even via Arolla (004) teruggelopen naar ons hotel.P8280007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s