Safari – Lake Manyara en Ngorongorokrater

PC190010 De eerste 2 dagen stonden in het teken van Safari's. Naast dat dit natuurlijk een geweldige belevenis is, waren deze dagen ook erg goed om bij te komen van de lange vliegreis van Brussel via Parijs, Addis Abada, Mumbasa naar Kilimanjaro.

PC190021 De eerste dag werden we bij ons hotel in Arusha opgepikt en reden we naar het Lake Manyara nat. park. In een open jeep (het dak kon omhoog) mochten we o.a. olifanten, zebra's, giraffen en aardvarkens aanschouwen. PC190044 De laatste stop was de Hippo-pool. Omdat het tegen het einde van de dag liep, kwamen de eerste nijlpaarden het water uit. Dit was erg mooi om te zien (vooral met verrekijker 😉 ).

PC200095 We overnachtten in 'n tent in het zgn. muscito village. Hoewel het met de muggen eigenlijk wel mee viel. Helaas was er toch één niet te vangen mug die de nacht van z'n leven gehad moet hebben in onze tent…

PC200132 De volgende dag naar de Ngorongorokrater. Ook hier weer veel dieren gezien.  Gnoe's, hyena's, buffels en leeuwen. Met name de leeuwin die zonder omkijken het pad tussen alle jeeps door overstak was erg indrukwekkend. Aan het einde van de dag terug naar Arusha. Helaas was er geen tijd meer, volgens de chauffeur, om de Masai markt te verkennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s