Schoorlse duinen (2)

Datum: 23 november 2014  IMAG1150
Afstand: 26,2 km
Duur: 5:40 uur
Start-/eindpunt: Bezoekerscentrum Schoorlse duinen

Een lekker weekendje weg in Schoorl. Wij verbleven in Bed and Breakfast Het Oude Atelier, als je zelf ooit voor een of meerdere nachten naar Schoorl gaat, kies dan voor deze accommodatie. Echt een aanrader, en niet voor niets zo hoog gewaardeerd op zoover en bedandbreakfast.nl.

Vorig jaar ‘op doorreis’ hadden we al een een half dagje in de Schoorlse Duinen gewandeld. Toen de “doorsteek” blauwe route gelopen (10km). Maar nu er één hele dag er voor uitgetrokken en zo meerdere routes gecombineerd en als het ware een ronde gelopen.

IMAG1159We zijn vanaf het bezoekerscentrum zuidwaarts gelopen en zo de rode route gevolgd. Na zo’n 7 km zijn we over gegaan op de witte route, die va km 12 lang het strand loopt, en even na paal 29 de duinen weer ingaat. Hier volgde we de witte route weer richting vogelmeer terug…maar toen toch nog even omgekeerd en de rode route opgepakt via strandpaviljoen Struin. Daar na een koffie met gebak via de route route weer terug gelopen naar het beginpunt.

Het was een erg mooie wandeling in een super mooi stuk Nederland!

GPS track
Klik op “Schoorlse Duinen” om de GPS track te downloaden.LET OP: bestand opslaan als GPX bestand en dan kun je ‘m op je GPS inlezen.

Kaart
Zie deze foto, en de andere foto met een overzichtje van alle routes

IMAG1148IMAG1149

One thought on “Schoorlse duinen (2)

  1. Pingback: Schoorlse duinen – Wandel Weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s